Full 2
Premier taxi Vršac
Nova vozila, najstarija 2020. godište
Full 2
Full 2
Premier taxi Vršac
Prevoz u lokalu, Srbiji i Evropi
Full 2
Full 2
Premier taxi Vršac
Besplatan wi-fi u svim vozilima
Full 2
previous arrow
next arrow
Premier Taxi Vršac

Podrška lokalnoj zajednici

Posvećeni smo društvenoj odgovornosti i podršci zajednici kroz kontinuirane donacije i humanitarne akcije. Deo sredstava od svake vožnje investiramo u izgradnju dečijih igrališta i darove za naše najmlađe sugrađane, doprinoseći održivom razvoju i boljem sutrašnjem svetu.
NARUČITE VOZILO U SAMO DVA POTEZA

Mobilna aplikacija

Nova, unapređena aplikacija sa kojom možete na veoma brz i lak način naručiti PREMIER taxi! Samo dva poteza su dovoljna da pošaljete zahtev za vozilom, a ako unesete i destinaciju do koje idete, automatski će se pojaviti približna cena vožnje! Preuzmite našu aplikaciju i javite nam utiske!
PREMIER TAXI Vršac

Prijatna vožnja uz besplatan wi - fi

Većina naših vozača govori Engleski jezik. Pažljivo smo ih odabrali, obučili da budu ljubazni i učtivi kako bismo vam obezbedili vožnju koja je ne samo sigurna, već I udobna I prijatna.

Pored toga, u svim našim vozilima je instalirano GPS praćenje što omogućava pronalaženje najkraće rute. Dostupan je i wi – fi koji možete koristiti potpuno besplatno.

premiertaxicar

Novo u ponudi

Premier Lady
Na osnovu brojnih istraživanja, koja su pokazala da pripadnice lepšeg pola, deca i starije osobe više vole da sednu u vozilo kojim upravlja dama, došli smo na ideju da našim sugrađanima omogućimo da ih na odredište odveze PREMIER LADY, odevena u ljubičasto i lepo našminkana.
Electro Drive
Brinemo o ekologiji. Uživajte u punom komforu PREMIER vozila, u novim automobilima na električni pogon. Njihova rentabilnost, ekonomičnost, i ekološka prihvatljivost su glavni aduti u odnosu na dosadašnji vid vozila na fosilna goriva.
V.I.P. Prevoz
Zakažite V.I.P. uslugu sa bilo kog mesta i PREMIER će Vas odvesti i sačekati u svim željenim terminima, najnovijim nebrendiranim vozilima marke Toyota Camry. Stižu vam gosti ili poslovni saradnici iz inostranstva , mi ćemo ih sačekati na aerodromu i dovesti do Vas. Naši vozači govore strane jezike.Ova usluga je veoma korisna za poslovne ljude , hotele ali i one koji želje V.I.P. tretman.
Slide 1

Deset godina rada i iskustva

PREMIER TAXI je osnovan 09.02.2011. preko deset godina je lider Moravičkog okruga u inovacijama i kvalitetu taksi prevoza. Nastao je kao izraz želje da se sugrađanima pruži usluga koja je i više od taksija.

Slide 1

Lider u inovacijama

Prva smo taksi kompanija koja je uvela mogućnost pozivanja vozila putem mobilne aplikacije , prvi smo uveli besplatan Wi-Fi u svim vozilima , kao i GPS praćenje satelitskim putem svake vožnje preko najsavremenijeg dispečerskog centra.To nam omogućava da vas prevezemo najkraćim putem po najpoštenijoj ceni. Svojim strankama pružamo najpovoljniju uslugu baš zato što znamo da cenimo Vas i Vaše vreme.Dugogodišnja saradnja sa preko 50 privatnih i državnih preduzeća , kulturnih , javnih i zdravstvenih ustanova , dovoljno svedoči o kvalitetu na kome insistiramo i poverenju koje smo stekli od strane naših korisnika i poslovnih partnera.

Slide 1

Verujemo i podržavamo lokalnu zajednicu

Društveno smo odgovorni i našoj zajednici u kojoj poslujemo uzvraćamo poverenje kroz programe donacija i humanitarnih akcija. Od svake vožnje odvajamo deo sredstava za izgradnju dečijih igrališta i poklona za naše namlađe sugrađane.

PREMIER TAXI Vršac

Klijenti pričaju o nama

Kada sam u Čačku praktikujem vožnju sa Premier taksijem , definitivno najbolji i najkulturniji vožači. Vozila su uvijek uredna!

Najkulturniji vozači

Matea Soldo

Najbolji, najkvaliteniji taksi. Usluga profesionalna. Osoblje ljubazno. Topla preporuka. Visoka ekološka svest. Bravo

Visoka ekološka svest

Vladimir Krstić

Brza i pouzdana usluga, odlična ideja sa VIP članovima.
Vozila ubedljivo najbolja u Čačku, pričamo o Tesli.

Najbolja vozila u Čačku

Nešović Vladimir

Sve pohvale. Ljubazno osoblje i profesionalni odnos prema korisnicima

Ljubazno osoblje

Dragan Prodanović Prodo

Cista i udobna vozila!Najbolji ,najbrži,profesionalni i ljubazni vozaci,sve pohvale!!!Jedinstveni!

Profesionalni i ljubazni vozači

Andrej Janjić

Od srca vam preporučujem PREMIER TAXI ukoliko tražite profesionalne i ljubazne vozače koji će vas prevesti sigurno i udobno na bilo koju željenu adresu. Ukoliko želite vrhunsku uslugu, budite sigurni da ste na pravoj adresi….

Ljubazni i Sigurni

Marijana Jekić

Sve pohvale za PREMIER TAXI. Ukoliko želite tačan, iskren i profesionalan taksi, isključivo vam preporučujem PREMIER TAXI i njihov tim pravih profesionalaca

Iskrenost i Profesionalnost

Milan Ilić
Our address
Trg Svetog Teodora Vršačkog 37/4, Vršac
Our Phones
+381 13 800 900
Kako možemo da vam pomognemo?

Postavite pitanje

Nove usluge za nase stare i nove korisnike. Nastojimo da ispunimo vasa očekivanja I trudimo se da ih
prevazidjemo! Vaš Premier Taxi.